Dunavarsány

Hónap: 2021 augusztus

Kantátika Családi Nap – Délegyháza, Szűcs-tanya 2021.08.20.

Galéria: img_2621-2 Az évek óta megtartott családi nap egy olyan esemény, melyen a házastársak, gyerekek, sőt unokák is várakozással és nagy örömmel vesznek részt.
A sportprogramokon ( tenisz, asztaltenisz, quad, crossmotor) kívül, egyben amolyan „gasztro-fesztivál” is, mivel az ottani bográcsos – tárcsás sütés-főzés termékei mellé a feleségek otthonról hozott, erre az alkalomra készített süteményei is asztalra kerülnek.
Nem csoda hát, ha ez a nap a kikapcsolódásról és lazulásról szól.
A 40 főt meghaladó létszámú rendezvény jövő évi megismétlésére, már most meghívást kaptunk.
Úgy néz ki, hogy elmegyünk !

VI. Hazajáró Napok – Nagyvázsony, Rendezvény Központ 2021. 08.13-15.

Galéria: img_2621-2 Harmadszor kaptunk meghívást e hagyományos nagyvázsonyi „fesztiválra”, mely megtiszteltetés nekünk és mindig nagy örömmel készülünk rá.
Tekintve, hogy a Kinizsi Vár bővítés-felújítási munkái még tartanak és az egész zárt munkaterületnek minősül, ezért a közeli Reményik Antal Rendezvényház színpada adta a kulturális előadások helyszínét.
A sűrű, főként hagyományőrző programok közepette, először péntek este, a résztvevők közös vacsorája előtt énekeltünk, majd szombaton a Kárpát-medencei Kinizsi Szövetség esti bálját megelőzően léptünk színpadra – a már „megszokott” sikerrel.
Vasárnap a nagyvázsonyi Szt. Ilona Rk. templom délelőtti miséjének liturgiáját is színesíthettük énekünkkel, mely megkoronázta ottani közreműködésünket.

Köszönjük WordPress & A sablon szerzője: Anders Norén