Galéria: img_2621-2 A tavalyi „ részvételünk és fellépéseink ellenére „ az idei évben is meghívást kaptunk e négynapos fesztiválra.
A Kantátika Férfikart a Kárpát-medence különböző országaiból érkezett delegációkkal együtt, országgyűlési képviselő jelenlétében fogadták és köszöntötték nagy szeretettel e péntek, késő-délutáni, beöltözött hagyományőrzők és lovasok részvétele melletti ceremónián, ahol kórusunk a „ Kárpát-medencei Kinizsi Szövetség” zászlaját és emlék-plakettjét is megkapta, természetesen az évenkénti közreműködés igényének tolmácsolása mellett.
Az ott töltött hétvége péntek estéjén a közösségi ház színpadán „mutattuk meg magunkat”, szombaton este pedig a Várbál-on szórakoztattuk a közönséget a helyi Férfi Dalárda társaságában.
Vasárnap délelőtt a Szt. Ilona Rk. Templom miséjének liturgiájában énekeltünk latin nyelvű műveket, sikerünk így egyházi berkekben és a hívők között is kiemelkedő volt.
Megjegyzendő, hogy pénteken még karnagyunk, Gémesi Boglárka dirigálta kórusunkat, de az ö következő napokbéli elfoglaltsága miatt a továbbiakban kolléganői, Suba Dorottya, valamint Szklenár Roberta vezényelt bennünket.