Dunavarsány

Hónap: 2018 december

Karácsonyi koncert – Dunavarsány, Rk. Templom, 2018.12.22.

Galéria:
img_2621-2
A hagyományos, immár negyedik karácsonyi koncertünkre az öt órai Szentmisét követően került sor, csaknem teltházas „nézőtér” előtt. Mint a korábbi években, most is jelen volt néhány vendégművész, akikkel a Kantátika hangszeresei – Könözsi Péter – gordonka és Papp Tibor – hegedű – kis-zenekart alkotva kísértek minket, valamint karnagyunk, Gémesi Boglárka szólóénekét, aki egy fuvola-duóban is közreműködött. A koncertet Kerek Ferenc zongoraművész Chopin művekből álló játéka tette színesebbé.
A hangverseny végén örömmel jelentettük be új CD lemezünk elkészültét, melynek népszerűségét tekintve, után-gyártást kell beterveznünk. A zenés est zárásaként, szponzoraink terített asztallal várták a fellépőket.
A Kantátika Férfikar áldott karácsonyt és boldog új esztendőt kíván minden zenekedvelő szinpatizánsának és támogatójának.

Karácsonyi Ünnepi Műsor- Dunavarsány, Petőfi Művház, 2018.12.16.

Galéria:
muvhaz
A mai nap megterhelő volt az énekkar számára, ugyanis a délelőtti koncertünket követően a hazai meghívás visszautasíthatatlan volt. A verses, táncos, zenés esten, közel negyedórás Kantátika blokkal, adventi és karácsonyi dalokkal köszöntöttük a népes közönséget.
A műsor végén, – már hagyományosan – Gémesi Boglárka karnagyunk énekeltette meg az összes résztvevőt és a közönséget. A rendezvényt a Művelődési Ház vendéglátása zárta.

Adventi koncert – Budapest, Szt. Rókus Kápolna, 2018.12.16.

Galéria:
img_2604
A mai délelőttön a 10 órakor kezdődő szentmisén a karzaton énekeltük a liturgiához kapcsolódó egyházi dalainkat, majd a szertartás befejeztével, az oltár előtt kezdtük idei, Rókus-beli adventi kis koncertünket.
A közönség egy része a mise után érkezett a templomba, ezért bátran hisszük azt, hogy ők esetleg kórusunk miatt jöttek.
A hívő közönség tetszésnyilvánító tapsa után, örömmel fogadtuk a kórus méltatását , sőt szeretettel vásárolták második, „Karácsonyi album” című CD lemezünket is.

Köszönjük WordPress & A sablon szerzője: Anders Norén